keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 13 Jun 2009

bila aku...



hemmm kan aku dah jadi tegar skang ni .. maaf la ek ... aku pun ada banyak keje nak settle ... biasanya aku buat je ape dia nak ... skang ni ..buat hari ini (Jumaat) .. tangan aku memang dah full ek ... soo sepanjang hari ni aku cuba men-settlekan semuanya .. alhamdulillah report dari negeri yg berpusu pusu tiba ..dapat aku key in n kumpulkan ... cuma ada 2 je yg aku serahkan paa k'nik n Ima ...
maaf ek .. kali ni aku bertegas sikit ... kalo tidak ... aku juga yg disalahkan nanti... sudahnye ..arini aku balik dah nak kul 8 malam.. cian zura kena tunggu aku siapkan keje ... ape pun aku dah mintak kebenaran dari puan ... soo lega sikit kalo dia salahkan aku nanti ..sekurangnya pn dah tau aku banyak menda nak di siapkan ..

Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..
~It'S OnLy Me~

- Amietz -

1 ulasan:

Fadhlah berkata...

isah2..cian nyer dia banyak kerja..banyak gak kena tapis yer..amie-->puan---->tuan..hahaha..siapakah TUan itu.Cepat2..jawab soalan cepumash tuuu

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky