keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 14 Jun 2009

Lieyza Banging ...




uhh ... ni kawan aku ... Lieyza atau nama saintifiknye ... "Liza Banging" ... bukan ape .. dia ni suka layan metallica n yg seangkatan dengannya ... n dia gak le ajar aku layan lagu lagu ni .. dalam gambar ni dia ngan pakwe dia (masa tu la ... ) skang ni dah kawen n anak berapa aku tak pasti ...

mana la dia menghilang tanpa kabar berita ... rindu nye kat dia... walau dia buat memacam kat aku ... tapi aku masih mahukan dia sebagai kawan aku ... miss her so much ...

aku kenal dia setahun je masa study kat kedah n stay di Taman Rakyat .. dia la geng lepak n study .. dia la geng masuk wayang ... heheh semua ngan dia lah senang kata ... (masa tu tak best duk umah sbb bila ada part bebudak umah dah bawak jantan masuk umah ... hmmm I dont like ...) tambah lak telinga aku yg pedas kena sindir kat akak sebelah umah n mak angkat aku ...soo better aku blah .. aku rela lepak di medan selera yg bermandikan lampu di stesen minyak Shell sambil mentelaan dari duk kat umah yang "Panass" ....

aku ingat lagi aku follow si lieyza n 2-3 bebudak lelaki ni g nengok wayang ... tak silap aku citer JUMANJI ... (gila tul .. aku rasa cita ni aje 4 kali aku masuk wayang .. sib baik murah n orang banjer ..I Follow jer .. ahaks ..) masa kuar wayang tu ... baru teringat ... halamak aku yg ada kelas beb .. dia takpe takde kelas ... dah tu ... dah abis nengok wayang baru teringat ada kelas .. lari lee ... yg duk belakang sekali lak si azlan .. haha kautim aaa ... dia bukak pintu .. aku merangkak masuk ... sib baik attandance kelas ambik masa last sebelum wrap .. hahahah ... selamatt makk ..selamat ...

hmm ada satu kes agi ... aku ngan dia memang hantu buah mata kucing ... sblm masuk wayang ... beli buah tu sorang sekilo ... siap mintak plastik nak buang kulit ngan bijik tu (hahah pelihara alam sekitar la kunun) ... masa tu sekilo RM5 buah yg paling besar n bijik kecik jer .. sedap beb ... isi tebal tuuu ... (leles air liur aku ni ... ) masuk wayang ... sorang sekilo ... masa nengok wayang .. pulun le sesambil ... masa kuar .. abis dia makan sekilo ... :O .. humang aii .. badan ekau kocik je liza ... abis ko makan sorang ?? hahahah tabik spring ahh ... aku nye banyak lagi .. makan buah tu nak terkencin je la .... banyak air beb ..
perghh sedapnyeee ...........

mmmm... mesti anak-anak dia dah beso ..last aku jumpe anak dia dah 3 ...yg sulung si abg mesti dah sekolah rendah ... mmm windu ahh ... moga moga allah kabulkan doa aku untuk jumpe dia semula ... aamiinn ..

Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..
~It'S OnLy Me~

- Amietz -

1 ulasan:

~c.z.u.k.a~ berkata...

hahahaha.. kelako jer.. mana la si liza ni yer.. ganas2 pon dah 3 anak dia.. camner ler klu anak2 dia dah tau bukak blog & baca ttg kisah mama diorang time muda2 kan...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky