keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 2 Jun 2009

my 360 ...


uhhh .. yahoo buat hal lagi ... lepas satu satu dia upgrade ... dulu picture ... dah elok elok setting .. dah nak kena bayar lak .. penat je touch-up lelawa ... ni blog dia lak .. 360 .. nak pindah semua entry dalam profile lak ... aduuuhh ... tak privacy dah le .. hehehe ... hemm tu yg aku dapat dari page depan 360 aku ... member since May 2006 n entry aku dah 5995 kali view ... heheh cantik gak no ni ... takpe la .. menda free memang macam tu .. soo gamaknye aku nak kena edit la semua masuk dalam blog lain ... nengok aa cemana nak buat nanti ..... 

Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..

~It'S OnLy Me~

- Amietz -

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky