keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 22 Ogos 2009

Gelang Kristal 2

(gelang ini digayakan oleh pembuatnya - Jijah.(JambuBatu)@Model.tangan.tembun -gelaran oleh sifu gelang kristal masa di Kuala Kangsar)








Harini aku berjaya menyiapkan satu lagi gelang kristal .. kali ni aku ikut design gelang yg aku beli masa Bazar KEMAS aritu ... takde la susah sangat ... cuma masa memula buat je rasa susah .. sebabnye kekok nak pegang kristal yg kecik ni .. n bila nak pintal bunganya ... rasanya dalam 3 jam je dah siap .. tu pun kalo si kecik tak menyerang .. hahah kalo si syatrah dah serang .. alamatnye tutup kotak daaa ... abis dia taburkan semua kang ... tak jadi gelang udahnye ...
Gelang yg ini bunganya berwarna pink cair dengan purple muda ... di tengahnya kristal merah n selang diantaranya ada hijau n putih ... nak kasik sape ek kali ni??? hemmm tunguuuu...
-----------------------------
Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..
~It'S OnLy Me~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky