keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 16 September 2009

Balik kampung ... ooo balik kampung ...


huuuuuuuu ... berita gembira ... harini aku last keje ... hehehehe rasa macam sakit sakit sendi semua .. malas n mengantuk ... dorang semua g dengar ceramah .. tapi tak ajak pun ... sesenyap je pegi ... takpe la .. nak buat cemana .. lagipun tumpang orang ... soo kena ikut je la ... aku buat je keje aku. lagipun esok aku dah cuti ...
plan nye .... ambik zura kat office dia ... gerak sampai gua musang ... tido satu malam kat umah abg D .. then balik bachok pagi pagi lepas sahur .. mmm .. aku pasti jalan memang jem giler n lambat .. soo better macam tu ... tapi tak tau aa ... kalo gerak memalam buta pun best gak ... kalo tak banyak kete .. teruskan gak la ... insyallah ...harapnya perjalanan balik raya ni tak sangkut paut dengan jem hendaknya..moga semua selamat n dijauhi dari perkara yg tak elok ... aaamiiiinnn ....
................................................................................
SELAMAT HARI RAYA KAWAN-KAWAN KU SEMUA .. MOGA PERJALANAN ANDA SELAMAT SAMPAI KE DESTINASI N DIPELIHARA DARI SEGALA YG TAK ELOK .. AAAMIIINN ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

dotblogspotdotkom berkata...

yups... jadi lah pemandu yang berhemah.... bersabar.... mengikut peraturan jalan raya....

kalau drive laju @ pelahan pun...kampung tetap juga kat situ... tak kemana² kampung tu... apa yg nak dikejarkan sgt....

moga selamat sampai ke tempat yang dituju.. insya ALLAH

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky