keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 1 November 2009

2 years ...



mmm sekejap je dah 2 thn berlalu .. tapi kan ... serius cakap nih ... rasa macam dah bertahun tahun lamanya kenal ... mmm 1st year .. sebulan sekali & sometimes sebulan 2 kali jumpe (sorang d KB sorang di kl) ... masuk thn ke 2 (sorang di Putrajaya sorang lagi di KL) .. sedar tak sedar dekat 7 bulan tak jumpe ... whoaaa ... ngape kite tak pahsan ekk ?? ahahah bz giler time tu ... saya la bz tahap dewa dewa ... ciann dia .. bila ajak jumpe lepak lepak .. asyik bz .. mmm teruk nye saya nih ..
kalau laa "flying kisses" ni ada sayap ... akan pasti saya terbang ke sana .. tak kira dimana awak berada n bila bila masa awak memerlukan seseorang .... ape pun .. terima kasih kerana menjadi sahabat yang baik n sentiasa ada bila saya memerlukan seseorang ....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Redbloodsnow berkata...

hehehe....adat ler tuh x perasan bile dua² kebizian..hikss ^_^

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky