keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 19 November 2009

ayam...

hari ni jijah kuar lambat. 6.55 pg masih kat umah.... Panas enjin n lap cermin kete yg berembun... Aiyarkh.... Mujur laaa jalan besar tak jemm... Lori pun tak laa banyak... Sepanjang jalan 80kmh jerr..kira ok laa relax... Ape pun cd xpdc ni tak abes main pun... Heheh 35 min jer arini... Biasa 45 min baru sampai opis... (Hahaha.... Jijah...jijah... Tak sayang nyawa ke?)
Dalam perjalanan tadi... Ada la my_V putih depan kete jijah.. Alamakk... Bawak kete macam ayam daaa... Kiri kanan... Kekejap brek... Kekejap brek... Adoiii tak tenang b awak kete... Dah tau banyak kete kat depan... Jauh aaa sikit... Ape daaa.... Gabra semacam lakkk... Org laen pun nak masuk keje gak... Semua nak cepat... Mmmm masuk hi way... Memang cantek ahhh terus naik 130.... Mana tah my.v tu pegi... Lantak dia aaa...
Tengah laju... Alih alih ada lak 3 kete nih... Depan jijah storm.. Then depan storm wira itam.. Then depan dia my.v itam.... Dah tau bawak slow kebabai... Pegi aa lane kiri... Adoii.. Naik kete wira.. Kira dah best aa tu.. Tapi bawak slow macam pasola .... Erghhh lagi tambah bengkek... bawak macam ayam lak tuu... Hampes betol laaa.... Macam nak masuk kiri.. Tapi sama banyak... Memain jerr ...kiri .. Kanan.. Macam ular kena palu...udah tu sesikit brek.. Sesikit brek...adehhh.....
Hahaha tau ngape dia bawak mcm ayam?...sbbnye.... Elok jer storm depan jijah ni duk cucuk dia .... Rapat giler.... Abis rapat dia cucuk... Hahaha gabra katak aaa pompuan tuuu.... Dah lepas pada simpang dengkel tuu baru laa dua dua tu blah masuk kiri ... Ape daa... Rugi je masa....
Kodok pagi ni cergas lak... Smooth giler... Senang je dah naik 130.... Sampai parking tadi baru 7.30 not bad...
Ape pun.... Kalo Sayang nyawa... Bawak laa dengan elok... Hati hati n yg penting sekali tak memandu macam ayam¡
Hahahha ngape macam ayam???? ... Emphhh... Korang penah nengok ayam kena kejar.. Atau mengejar ayam??? Cuba korang peratikan... Cemana ayam tu lari??? Kekiri kekanan kekiri kekanan... Betol tak???? Haahaha... Balik ni cuba try test.... Tapi jgn kejar ayam bandar udah laaa..... Dia buat derk je... Nak bawak badan pun tak larat sehhh...
tu je nak cerita....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky