keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 22 November 2009

day out

seperti yang di janjikan.... Jusco bukit tinggi jadi port jenjalan... Setelah 6 bln tak lepak ngan vicky... Arini kitorang jenjalan nengok wayang n makan tengahari kat windmill ... Happy. Memula nak nengok citer 2010 tapi takjadi... Fully booked sampai minggu depan... Dasat penangan... Ape pun 1st time aku nga dia nengok citer melayu... Senario... Best gak laa... Tapi masa nengok iklan... Aku tertarik nak nengok citer santau.. Mcm menakutkan jer. Aku tanya vicky... Shall we watch this movie?? Heheheh dont dare... Hahaha ok laaa...
Arini dia tak sihat. Penat n tak cukup rest...aku cakap ngape laaa paksa diri... Len kali kasik tau je la tak sihat... Postpone jumper.. Cian lak dia... Dia kata... Ive been waiting 6 month mie.. To c u... Hergbh.... Rasa sekat di rengkung... Cian lak kat dia...mmm hope sem baru tak la bz sangat.... Soo leh jumpe sebulan sekali nanti. mmmm best kalo dapat buat gath nii...member lama....

Insyaallah....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky