keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 18 November 2009

kawan ....

happy nye... At last jijah dah mula jumpa kawan-kawan sekolah rendah... Thanks to facebook (sbb ada pekdah gak pada org selain buang masa dok ngadap pc siang malam...) credit too pak lah yg create group s.k kepong.... Happy dapat jumpa kawan kawan
Lama. Sbb nye memang lost contact langsung. Pindah umah dari kepong ke kelantan n no fone number that time... (even jijah sendiri gamble cari rumah kat kelantan tu... Sbbnye family pindah... Jijah di pahang... Tak tau langsung kat ceruk mana umah tuuu) ....

mmm sembang ngan salah sorang senior (member kelas abg) hahah kelakar... Memacam citer kuar... Tapi kan... Tetiba jijah rasa semacam lak... Hmmm cemana laa jijah masa sekolah ekk? Tak ingat sangat dahh.heee nakal ke? Brutal ke.? Skema ke..?.. Kalo tanya nama semua pun 30% ingat aaa.. Tu pun kalo nama panggilan dorang

Yang pasti kuar cerita denda jalan itik daa... Haah kelas abg semua kena denda jalan itik dari tapak perhimpunan sampai pagar.... Huuu yg jaga nya ... "Aku"... Hahah apasal ek masa tu aku terbabit sama?? Siap pegang rotan lagi tuu... Mmm then lepas aku abis sekolah... Aku ganti cikgu tu kejap... Mengajar kat sekolah selayang.. Cikgu tu cuti besalin... Kejap je laa....
Tah ape lagi laaa citer kuar nanti .... Tunggu jijah update agi kay....

Now i realise... my life is full of colours... Happy times, full of laughter n joy ... Syukur alhamdulillah.

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky