keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 6 November 2009

kesah hari ini ....

sebenarnya ... jijah tak boleh dengar orang membebel n memekak tak tentu hala ... sbbnye .. ibu jijah memang tak suka membebel n kami memang tak dibesarkan dalam keadaan macam tu .. soo kakak kat seblah jijah ni dari 2 hari lepas ada tak puas hati ngan orang kat office ni ... soo dia membebel jerr laa tak puas ati .hari pertama ok lagi laa ..lepas kena hentam ngan jijah n kasik dia gegelak sesikit .. dia ok dah la .....hari ke 2 @ semalam jijah tak masuk ofis..rupanya dia satu hari suntuk dok membebel n menyumpah seranah orang tu (ada kes lagi laaa) sambungan kes serupa .. soo .. harini (hari ke 3) JIJAH masuk keje spt biasa ... soo dia sambung lagi bebel .. tapi sblm tu masa sarapan pagi jijah dah dengar orang citer pasal kejadian semalam ... soo tak tekejut dah la .. dia pun memang ada mengadu ngan jijah pasal kes semalam ...

hmmm kekadang menda remeh temeh ni tak payah laa besar besarkan .. bukan ape pun ... sampai 3 hari gadoh sbb COP sijil jer .. adoiii ... malas aa nak layan ... kekadang jijah malas nak tegur .. tapi kalo dah melampau macam ni ... nak kena sound gak ... soo arini jijah ada gak sound sesikit kat akak tu ...hope minggu depan dia tak sambung lagi la ...

bosan ahh kes gado gado geng pompuan nih ... menda sempoi pun jadi beso ... tak sukerrr

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

AzuanBudakPandai berkata...

gadoh2 manje tu ahaha

Daud Mili berkata...

oklah tu....layan jek...best pe layan orang2 camtu...~

-fizA- berkata...

aku taw sapa...
mesti akak yang cam ting tong tu kan?
hahahah

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky