keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 9 November 2009

mana semua pegi?

lengang nye hari ni. Tnggal berapa kerat je ni. Pengantin baru dah datang (jiran seblah).. Happy je dia.. Bakal pengantin pun sebok dok cakap pasal persediaan dia. Bos takde.. Staff sorang takde. Jijah lak arini rasa pening n bengang je telinga .... Sesema ni. Jgn la makin teruk. Rabu ni exam last paper.
Mmm sejak keje proses buku ni.. Aku rasa mcm tak tau ape ape... Rasa macam takmo ambik tau pun ada. Staff ada pun.. Bz keje lain.. Suh buat surat pun dia buat tak tau jer.... Hahaha payah_payah.. Bila dah mula lawan taukey... Biar je dia buat keje sendiri... Mmm harapnya dapat la tukar cecepat... Bosan dah kat sini... Tunggu lelama pun tak guna...keje tak seronok..produktiviti menurun...
akak seblah ni mula dah mengadu kat pengantin...cite sama jer...
arini menda kecik pun rasa geram jer... Tadi alih alih org ni slambe badak bukak botol air aku n minum...yeakh... Tak sukaaaa....(tuan dia blom minum agi..hampes)
Dah banyak kali jijah nengok... Dah tau nak minum. Bawak le dari rumah.tak pun beli la mineral... Ini tak... Tiap kali mesti ngicak air org. Isk..tak pun mintak mineral program... Ape nye specis aaa....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

google berkata...

next time kamu tulis kat botol tu... INI AIR LONGKANG..JANGAN MINUM...

tak pun cakap le.. air tu dah tercemar dengan H1N1...huhuhuh

Daud Mili berkata...

hehehe....keje orang2 bosan...cam tuh ler...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky