keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 2 November 2009

Selamat Pengantin Baru ...

mmm ... lupe nak cerita ... Sabtu (kelmarin dulu) "sepasang kekasih" yang sehati n sejiwa merangkap staff di jabatan jijah selamat diijabkabulkan n berlangsung la majlis nye kelmarin .. tapi sayangnya jijah tak dapat hadir walau telah banyak kali di pesan oleh pengantin pompuan merangkap jiran sebelah di opis ku ... sebab musababnye jijah peksa .. umah dia di Hulu Langat ... jijah peksa di Shah Alam ... soo cemana nak pegi tu ... harapnye dia paham situasi yg berlaku ... (tak sedap gak perasaan menghampakan harapan orang ni) ..ape pun Jijah doakan dia berbahagia selalu n cecepat di kurniakan cahaya mata ...
------------------------
p.s : rasa macam semalam je baru dia cerita pasal dia frust cinta n lepas pada tu dia citer pasal jejaka bertuah ni (tapi masa tu tak tau sape laa) ... emm ... happy bila tengok orang happy ... harapannya semoga aku juga lebih happy dari depa ... aaamiinn ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

violetless berkata...

kak jijah bila lagi??
aii sehari update byk ooo..takk study ke??huhu

Redbloodsnow berkata...

oh yeke kak jie...klo mcm tuh, smlt pengatin baru ea wat colleague akak tu :)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky