keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 19 Februari 2010

Autosol .. lawak sehh..


hadehh .. citer ni memang kelako laaa .. tak leh lupe jijah gelak bagai nak rak sampai leles air mata ... ibu ... ibuu ... memacam lerr kesah nyer ...

sebelum jijah cerita .. korang tau ke ape kemendanya autosol ni? .. hahah tu haaa untuk polish benda besii ... kasik kilat n cantik semula ....

soo kisahnye terjadi masa abg jijah nak kawen thn 2003 dulu .. soo masa tu memang lee berkobar kobar nak kilatkan semula pahar kat umah tu ... biar lee nampak hensem sikit ... bio nampak bekilat koo ...

soo dalam dok polish pahar .. siang n malam nih ... tah apasal ibu leh bawak masuk bilik dia ... letak lak kat rak barang barang tepi katil tu haaa ...

nak di jadikan cerita ... ada juga satu agi ubat untuk muscle cramp ... cenggini laa contohnye ... dalam tube gak ... ubat ni memang laa kat tepi rak tu jer ..

soo malam tu ... dalam kegelapan malam .. kaki dia sakit lak ... lenguh .. soo biasa dia akan ambik cream ni n sapu pada kaki .. tapi malam tu .. ibu raba .. punya raba .. jumpe laa tube nih ... dia pun main sapu ler ... biasa ... cream ni panas .. tapi makin dia gosok .. takde rasa ape .. pelik gak dia kata .. sbb rasa kasar kasar ... hahaha bukak lampu masa tu nengok .......... alamakk ... autosol daaaaa ... patut laa tak panas panas kaki dia ... hahaha selambe je ibu citer ...

jijah n selambe je cakap .. hehehe ... sib baik kaki takleh kilat ekk ... hahaha mau bersinar kaki ibu .....

hahahaha kami gelak je laaa .. since then dia tak bawak dah menda tu kat lam bilik ...

ibuu ... ibu ... ada ada je laaa ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

hans berkata...

hahaha
kalau berkilat susah tu

Jijahh @ f.k berkata...

hahah tu la pasal kan ... tak laku lak veet penghilang bulus tuu ... semua pakat dok kilat kaki lakk

Insan Biasa berkata...

Jangan tersilap guna


... huhu

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky