keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 18 Februari 2010

bengkek jer..

kalau laa dia cicak ...
mau aje aku lastik sampai terburai otak ...

bila bercakap ...
berasap berapi api ...
nak suh orang buat kerja perfect ...
tapi diri sendiri ???
malas aaa nak cakap banyak ...
sendiri mau ingat la wehh ....

kena ingat lam otak ko tu ...
kalau sendiri tak suka "macam niii"
orang pun .. lagiii tak suka "macam tuu"

jangan cakap aje pandai ...
kerja mau tip top gak ...

bagi la kerja bergunung ganang ...
insyaallah selagi ada kederat .. pasti abis nyer aku buat ..
tapi jgn lee kasik aku keje ngan orang macam ni ...
fed-up sehh .. letiss ..

bengang aaah keje ngan orang macam ni ..
bikin serabut otak gua jerr...

nak fon ibu pejabat ahh ... nak blahh .. biar hati senang sket ...
tak boleh lelama keje dalam keadaan tak best macam ni
nanti hati leh mati ...
stress makin meninggi ...
kesihatan makin low ...
motivasi kerja down terus ...

ada betol ka kawan???
at least aku buat gak kerja ..
buat nyer aku mula memberontak tak buat kerja ...
cemana laa gamak nye ekk ...

nasib ko la labuuu ....
keje ngan labi-labi ... lembab

hahahahahahaha (gelak gaya orang jahatttt)

sungguh negatif perkara ini ..... jgn di amalkan ... huh


~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Insan Biasa berkata...

mcm 2 cerita pun ada ....

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky