keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 9 Februari 2010

entah mengapa fikiran ku ...

aku cuba berbasa basi ...
entah apa-apa corentan malam ni ..
otak membeku ... lidah kelu ...
seakan ada yang tak kena ...
kenapa??

dari tadi aku menanti ...
si dia tak muncul muncul lagi ...
kemana laa gerangan dia pergi ...
adehhh ... cemana nii??

siang tadi ... dedua bizi ...
memalam ..mula laa mencari ...
kekonon nak lepas rindu di hatii ...
teruk laa macam nii ...
dia tak muncul lagii ...

dari siang berdegup kencang ...
rindu ke dia?? atau aku je yg angau sorang??
isk bahaya nih yang ...
leh jadi gila bayang ..

buat assignment terkemut kemut ...
blurr tak abis-abis ... malas pun yer jugak kuut ...
haha ape nak jadi dak jijah nihh ..
malaih tak abis abis sehhh...

heheh dia dah datang kemari ...
nak gi date jap lagi ...
puisi nih cukup le sampai sini...
len kali jijah coret lagi ...
hiihihiii....



andai dapat aku tafsirkan ...
bahasa cinta berbunga bunga ..


kerlipan bintang di langit malam ...


tak perlu aku berteka teki begini ...




~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Insan Biasa berkata...

hihihi...

Bercinta sama2 rindu !!!!

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky