keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 18 Februari 2010

hampaa sehh...

takde lak kosong kat sana ..
frust ...

orang yg angkat call pun macam hampes je jawab fon..
cakap langsung takde mesra alam ...

conversation aku dan dia berkisar seperti ini >>>>>

hah ... ko nak ape??
takdeee ... dah isi dahh... (nada keras)
ape pulak orang kelantan nak buat kat sane???
ahhh bukan ko sorang je orang kelantan .. melambak lagi ...
nasib ko laa .. sape suh mintak sana... (sinis sekali sehh)
haa ye lahhhhh (macam tak ikhlas jerr bila aku mintak dia info kalau ada kosong area tu)

hahahahha takde orang nak test ke dia nye line ke?? (ini extension dia 1787 ... nombor lain cari sendiri ... hahaha)

satu contoh jawapan talifon yang tak patut dilakukan semasa menjalankan tugas ..
tak kira laa aku staff ke bukan ... kawan ke tidak ...
nampak sangat nanti ko tak profesional ..
hahahah dia nak kena pegi kusus khidmat pelanggan tuu ....

hahaha .. bila dah terlalu lama duduk di zon selamat ...
tak tukar tukar dari mula kerja sampai laaa nak pencen ..
seseorang itu akan menjadi alpa ...
menjadi kerazzz ...
menjadi bebal ...
sebal..
agaknye laaa... hahaha

ape pun .. yg tak elok .. sila jgn buat ok ...
contohi apa yg baguzz saja ...

terasa betapa bosan nye laa berada di sini ...
ahhhhhhhhhhhhh (lepaskan nafas yg panjang)





~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Insan Biasa berkata...

Hihihi ..

saber! sabeeeeer !!!!

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky