keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 25 Februari 2010

notty cikit ...

kesahnye pagi ni....
tadi sblm g makan ... dalam jam 7.30 pagi ... aku n jiran belah kanan naik atas utk punch dulu .. then sampai kat tempat punch .. ada sorang pilot ni tengah jot down something di punch kad dia
soo ...tetiba jiran sebelah bersuara .....

jiran kanan : wahh ... berbatik oren hari ni ....
pilot : (wat tak tau jerr)

n aku pun sambung .... masa nak melangkah keluar (g makan)

jijah : bersekuar yenkee ... berkaki ayam ... (ikut tone asal ok)
pilot : (pusing belakang nengok kat kitorang n gelak ....)

hahahah ... berpaling jugak dia akhirnya ... hahaha ... saja je kacau orang ..

............................... scene dalam lif .............................

jiran : teringat masa ngan bebudak rumah lama dulu ... kitorang dari tingkat 8 .. masa tu kami ber 4 n ada sorang je lelaki berdiri tengah tengah lif tu ... kitorang saja je kacau ...

(dalam nada suara yang slow ..antara dengar dengan tidak)

pompuan 1 : emmmm tinggi....
lelaki : (buat tak tau jer)
pompuan 2 : hensem jugak
lelaki : (mula tersengih sengih)
... kiranya dia dengar la kot orang dok cakap ngan dia ... hahahahah

......................................... kesah tahun 1994/95 .........................................

hehehe aku ni kan tak berapa nak straight sangat .. sooo dapat lak kengkawan yang gila gila ... sooo masa tu aku tengah belajar di AS ... biasa memang kami makan di medan selera dekat ngan taman tempat kami tinggal di jalan Sultanah ...

soo ada sorang mamat ni .. memang kitorang selalu nampak dia makan kat medan selera tu ... hari hari kena usha ngan kami ... sampai la satu hari .. kami sama sama duduk n nak makan .. dia lak kat meja depan pada meja yg kami duduk tu .... soo aktiviti usha bermula ... kami dok perati je dia makan ... sampai la tetiba .....

kami : serentak sebut "AaauUUuummMMM" masa dia nak suap nasi


lelaki : (berenti makan macam nak tegelak pun ada) ... muka dah naik merah menahan malu ..

kami ketawa n makan macam biasa ....
heheh mamat ni kira cute jugak le ... nampak macam nerd jer ... rambut ala superman ..belah tepi .. hahahah speaky lagik ....

lepas pada insident tu .. kami jarang jarang nampak dia lagi ...



~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

mrs.ecam berkata...

gilos ko jijah...slmbe badak jek ek...salu org laki yg usha ompuang... ni ko plak yg usha laki ek...tp mmg best klu dpt mmber yg kpala gile2 ek...x psl2 kt pong leh jd gile cam dieorg.....kah3

Jijahh @ f.k berkata...

heheh ramai ramai ngan kengkawan berani le ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky