keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 10 Februari 2010

saja carik pasal ekk ..

mmm ada laa manusia ni ... saja je cari pasal ...
saja menduga tahap kesabaran ku ...
sekali ... dua kali ... masuk 3 kali .. sabar lagi ...
kali ke empat .. masuk lam tong sampah jer ...

sikap manusia ni memang laa ... tak boleh nak ubah kecuali tuan dia sendiri ... tu pun kalau dia nak berubah lerr .. soo .. sendiri mau ingat ler kawan ...

tadi siang semua bz ngan fail meja .. aku nye dah siap ... pegi kat meja dia tu ... suka suki dia je main sumbat masuk ... macam keje orang pemalass jer .. dah la mintak tlg org ... TQ pun takde .. huh .. bagus sangat laa perangai awak tu ...(ikhlas ke tak aku ni?? hehehe)... bukan ape .. masa aku letak kat meja dia tu .. aku cakap le .. "k dah siap...10 hengget jer dahhh" ... dia >>> heheheh jer gelak .. aku blaa jer terus .. tau dia tengah chat tuu ... dari pagi ke petang .. hahahha hampesss.. satu ape tak siap ... dah tu bila aku cakap bos pesan gini ..gini ... dia pun guna laa ayat yg paling bernas ... "laaa semua nak suh akuu .. sesikit aku .. semua akuu " ... herk ... ye ke ?? lantak ko laa labuuu .. malas aku nak ambik port .. keje aku melambak lagi ...lagipun aku tau dah .. kalo dah lama bos mintak dia tak buat buat ... tak lama lepas tu .. aku le kena ... bosann sehh kalo selalu kena cenggini ....sedap aa makan gaji buter je .. last last aku gak dia kata tak bagus ... skt kasik rendah gak ... hahahah (kali ke 40 aku ungkit yerr..sila abaikan..hahaha)

aku pelik gak dia ni ... semua nak suh orang .. ngalahkan permaisuri raja gamaknye .. buat tu .. buat ni ... dia tau ke orang bosan ngan arahan hampes dia tu ?? hadoii ... gi fotostat selai pun suh orang ker ??? hahahhaha melampau beb ... tadi budak ngadu kat aku ... aku ye kan je lerr ...sbb nye aku dah rasa dah semua ... paling senang aku cakap je ... dia ada penyakit lemah tulang .. takleh gerak bebanyak .. nanti tulang reput n sayang lemak yg dia ternak tuuu .... whoahaha jahat nye aku ...
(jahat terkawal lagi) ... kalau dia dah melampau tahap gila khinzir .. memang aku blahh terus ... aku dah cakap kat bos aku dah .. even kalau suh jumpe bos paling besau pun aku ok jer ... sik ada hall ...

oo yeah .. hasil daripada menahan sabar selama 5 thn yg lepas .. memang sah sah menjadikan tahap kesabaran ku menipis .. takleh tolerate kalo bab bab berkaitan kemalasan bekerja n menda yg menyusahkan orang lain .(takmo sabar dah .. nak tembak je terus kalo ada peluang .. biar dia rasa gak penangan ..)

.. bukan takleh terima arahan .. cuma berpada pada laa .. sendiri mau ingat K .. (dia baca ke blog aku ni ??) haha ok je kalo dia baca .. at least dia leh sedar diri gak kann ... tapi ada sekali tu .. alih alih bos besau aku lak tanya pasal entry aku kat YM .. tros sampai sudah aku tak letak kat YM dahh link nih ...

salah faham tu ... lantak depa laa ...keje aku beress ok ...

ohh tidkk ... cas negatif nihh ... tak baguss .. tak baguss ... sila abaikan ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

al-lavendari berkata...

sabar ... jangan tembak orang, nanti masuk jail ! hehe
p.s tqvm kerana sudi jadi follower saya.

mrs.ecam berkata...

die bos ke leh arah2 ko nie jijah?...tp tabik toyyoyoing la kt ko sbb ko leh sbr 5 taun ngan peel die ek....heee...agak2 klu die bce belog ko nih die ngamuk x?.....heee peace....

Jijahh @ f.k berkata...

heee 5 thn sabar tu bos lama .. 2 thn yg lepas ... ni bos baru nye citer lak ... haha ... nengok pada arahan la .. kalau takat nak potostat ic dia sendiri ... sendiri tekan laa .. takkan sayang lemak kot ... hehehe

Insan Biasa berkata...

hihihihi.....

kisah opis tangga tah le campu ni !!!!

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky