keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 23 Februari 2010

sedapnyeee ...

huuu teka ape air yang telah aku nikmati ?????
dalam dia ada limau sebijik ... ada asam boi 3 bijik .. ada ice cream soda ... ada berry juice .. hahaha semua ada beb .. memang sedap .. masam nye mengecurkan air liur ..... RM1.80 mmm..
BERRY ASAM BOI ... perghhhh ... nyamannnnnn ....

... sedap nye .... memang menyegarkan ... tapi untuk usus yang dah agak season macam jijah ni ... now i'm in pain ... pedih perut seh bila minum atau makan menda menda yang masam masam ni .... thats y aku tak suka sangat makan asam pedas atau yg memasam sangat atau pedas ... tak tahan pedih perut ... kang ada yang menggelupur sendirian .... jap agi nak g makan nasik .. n nak tapau neslo paling best di abad ini ...
hopefully pedih perut ini akan berhenti...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

7 ulasan:

Mr PenyuBiru berkata...

pergh! tergoda abis. nak kena pi buat aa satu.hehe

Jijahh @ f.k berkata...

haha .. try jgn tak try ... best tuu... kat sini ada kedai ni memang suka wat air pelik pelik ... tambah lak customer dia sorang ni jenis main sebat je semua ... jadi ujikaji lerr ... hehehe

~0~ berkata...

ternoda jap...

momguess berkata...

puhhhhh
sodap nyer jah air nie

0sh!Nz d' sen0r!ta berkata...

pergh.. macam2 benda ade dlm tu tapi die charge rm1.80 je? murah giler kot..

Jijahh @ f.k berkata...

~o~ >>> heheh sedappp (cucuk lagi suh try)

MOmguess >> memang sedap sangat .. tapi perut jijah sakit sampai skang ni .. tak tahan masam dia ...

Osh! >> tu la kan .. agaknye regular customer kot .. tadi jijah g kedai dia just cakap ... akak ... saya nak air yg menyegarkan .. yg fresh n sedap giler ... soo dia rekomend air ni

Insan Biasa berkata...

Air ...

dahaganya......

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky