keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 9 Februari 2010


sepah ... sepahh ... serabut ...
heheheh tempat aku besepah ....

ngantuk nye pasal ... buat menda lain laa pulak ... malas nak jalan pi cafe ... udah nye ni laa jadi nye .. tagging for my library corner ... ahaks ... lunch karang ingat nak buat bakul lahh ... lama dah tak sentuh ... nak kurangkan kapasiti kesemakkan di meja ku ini ...

haha tak tahan .. dorang ni dok perli ... amboii sampai 2 pc .. slamber badaks aku jawab .. satu komputer keje .. satu komputer laghoo ... tuk buat keje sendiri ... hahaha ...

tadi ... semasing dok mengemas depan meja jiran belah kiri aku ni .. sepah bagai .. semak sehh ... aku tolong sesikit aahh... siap aku sound depa ... sik kalau kak nora datang keje .. n berbunyi siren .. aku panggil korang ... tadah telinga sama ... sama sama dengar dia memekak ... membebel... isk .. tlg laa ... tak tahan telinga aku nak dengar dia membebel ... rasa cair taik tinger kuar semua ... dan dan tu laa rasa nak kena migrain ... ni akak tu cuti 2 hari ... siap aa masuk keje nanti .. leh agak dia membebel cemana ... hahaha ada sesape yg ada selotape besar???

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Insan Biasa berkata...

itu lat telatah orang ramai ...

~0~ berkata...

kesian nya...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky