keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 26 Februari 2010

syatrah and animal planet

happy nye dia ... dok mengekek ngekek ketawa sambil nengok kesah sun bears .. tengok monkey (fav animal dia)... mm bila nak bawak dia pegi zoo ekk .. aritu plan tak jadi ... mesti dia seronok tengok haiwan tu semua .. mmm ..

jijah nak nengok badak air ... suka sangat tengok telinga dia yang cute dok mengibas mengibas ...

paling best masa ke zoo taiping .. kagum betul tengok ikan arapaima ... banyak lak tu ... i like ...
bab berjalan ..jangan cakap le .. sampai rasa memang letih gila nak melangkah ... last section bila nak ke kandang harimau ... penjaga zoo said .. harimau pun tidur dik ... hahaha tak jadi la pegi ...
tapi tak best nye .. punye laa lama kami skodeng badak air .. langsung tak timbul timbul dari air .. lama giler dia menyelam ... letiss menunggu ... jalan je terus ke tempat seterusnya ...

masa di kepong .. ada satu kolam ikan ni .. memang menarik sangat ... ada seko ikan keli afrika .. mulut dia besar lagi daripada biskut ping pong 4 segi tu ... bila dia timbul n bukak je mulut dia .. air bersama biskut tu lalu je masuk terus lam mulut dia .... hehehe ... suka nengok masa dia makan .... hari hari rasa macam nak g sana je ... dalam kolamm tu jugak ada seko arapaima gigas ...sekali dia lalu bawah jambatan ... nampak macam submarine merentas samudra ... tak tau la ada lagi ke tidak ikan ikan tu semua ....

rindu nye nak g sana ....
........



~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

Kim berkata...

best kan zoo taiping? hee dan paling suka tgk ikan2 arapaima tu! mesti skrg dh makin besar. dah lama kim tak pegi zoo taiping sbb now dh pindah :(

Kim berkata...

best kan zoo taiping? hee dan paling suka tgk ikan2 arapaima tu! mesti skrg dh makin besar. dah lama kim tak pegi zoo taiping sbb now dh pindah :(

Jijahh @ f.k berkata...

ye la kim ... sekali je jijah jejak kaki kat sana ..seronok

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky