keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 7 Februari 2010

takdo kojo..


hehehe takdo kojo... Cari kojo.... Sepetang ni dok polish kasut camel active nih... Cian nye dia.. Dah season... Aku pun dah lama tak beli kasut... Nak beli boots lah... Tunggu kaya sket.. Ape pun ... Selagi ok... Guna laaa kan..


~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

pak long berkata...

salam...
camel dah mahal reganya sekarang ni..

Jijahh @ f.k berkata...

ala pak long ...jijah beli masa ada sales jer (ada sale pun RM100++ ).. tengah studi ni kena laa tahan napsu berjoli ni .. lagipun ada lagi kasut yg lelama ... kira ok la

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

berjenama tahan lama.....kalau pasar malam punya sebulan kena beli lain...

Insan Biasa berkata...

Jimaaaat duit...

Bagus tu sayang .

hihihi...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky