keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 20 Mac 2010

Driving School

On the way ke Shah Alam tadi pagi ... sampai di simpang 4 dekat ngan seksyen 17 .. lampu merah .. soo kanan aku .. ada kontena .. depan dia ada motor ... then depan kete aku ada kereta sekolah memandu ... cikgu dia sebok dok bercakap dekat talifon ... anak murid dia aku tak tau aaa ape perasaan .....
sooo bila lampu dah bertukar hijau .... cecepat cikgu dia dok lambai .. kiranya nak kasik signal dengan tangan untuk ke kanan ... siap budak yg belajar driving tu pun lambai lambai tangan kat driver kontena tu nak pegi ke belah kanan .... lampu signal kete tak kasik pun ....

udahnye aku gelak sensorang .... cemana laa driver kat Malaysia ni tak gila gila .... cikgu pun ajar tak betol ... hahahah kelakar lak masa aku nengok tadi .... hancuss .... hancuss .....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Fahim 'n Alin berkata...

patotlah..hek3..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky