keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 6 Mac 2010

dunia sesawang ...

 isk ... harini habis semua jijah jenjalan masuk sesawang orang ... tapi ada beberapa sawang yang memang febret jijah .. either cannot be access or dah no available .. how come ??? mmm ... ape pun .. i would like to say thanks for all ... jijah enjoy baca korang nye entry ... tak kira laa ada tajuk atau tidak .. best atau tidak .. happy atau sebaliknya ... i like ...

cuma skangni ... jijah selalu tertanya tanya .. cemana n berapa banyak masa depa ni lepak depan pc layan semua blog ek ?? atau yg tertentu je depa baca?? ... mmm cemana laa jijah nak layan semua kalo dah ramai gila follower jijah macam gambar serindit tu ??? cemana kess ???

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

TUKANG KATA berkata...

hehe..bagus persoalan tuh..

sbb saya cuti,sekarang ni boleh lah baca sume post terbaru follower2 saya termasuk entry jijah...

nnti bila dah busy,ada lah yang saya tertinggal..pepun,thanks ya jadi follower saya!
:)

**Bila Comel Jadi Comot** berkata...

hye jijah..wah meriah nyer page ko kan jijah i like it..wendu kat ko jijah..yer la ko rajin ngat singgah blog sengal comel nih..pe2pun thaz tau jijah..ko mmg best

eynda berkata...

Eynda pun tak terbaca blog kawan2 dah...terpikir gak cemana yg glemer2 tu ramai bagi komen, terbalaskah?? Cemana diaorg nak blogwalking pulak...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky