keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 22 Mac 2010

Good Morning ...

Harapnya semua ceria n happy selalu ... Jijah ? feeling great ... anyway ... bermula laaa episode persekolahan balik .. mujur juga tadi pagi tak jem jalan ... biasa laa .. kalo dah lelama cuti .. boleh katakan seminggu pertama tu jalan jadi kelamkabut ...

tadi pagi on the way ke office .. jalan lancar je.. kecuali ada laaa satu dua kereta yang macam orang nak g makan angin .... hmmm ... cari le masa yg sesuwaii sket ... pepagi ni .. orang semua nak cepat ... kalo dah jalan se-lorong ... engkau kat depan tu jalan LILA-LILA macam nak pegi pantai .. cemana kes ??? udahnye kereta dah macam gerabak keretapi la jawabnye... tak tahan ... kalo drivers yg baru dapat P ... uuhh ... takot nak tekan minyaks ekk ... sampai rapat dada ngan stereng ... hehehe .. rasanya dulu ... masa memula aku pegang stereng .. takde la sampai macam tu gamaknye ... ok je ... (sbb dah biasa naik kuda) .... mmm takpe laa .. janji selamat ... ye dak .?? ..

soo .. harapnya korang semua bergumbira bekerja di opis ... n aku macam biasa ... battle of the "bengaps" .... now ... lagi 15 min nak jam 8 ... aku nak g makan dulu ... lapo aaa .. perut ni macam dah di set lak ... lapo giler ... menggigil usus rasanya ... heheheh .... cau cin cauuu ....n ingat pesanan penaja .......

KOJO LAH SEBELUM DI KOJO KAN ;) .... ahaks .......

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky