keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 15 Mac 2010

jijah@1.43 am ..

jijah baru sampai rumah ... tak tau ape perasaan ... well korang tau laa .. semalam aku dah tak tido ... soo ingatkan balik daripada kelas tadi petang ... nak la rehat sikit ... udah nye ada laa sorang manusia ni ... sms tadi tengahari masa aku kat kelas.. katanya nak belanja .. ajak makan .. kat umah kawan ... ada laa .. sbb kata laki kawan tu baru je kuar sepital ... soo kira ukhwah la ni .. melawat ... jenjalan n ajak kawan datang makan ....lagipun dia kata kawan aku ni ada menda nak bincang .....

Ikhlas aku datang pepenat ni straight dari Shah Alam ... dengan rehat tak cukup ...driving dengan mata yang steam ngantok .... dengan perut lapar ... dengan tunggu berjam jam nyer ...tuan umah lak aku dah sampai umah dia .. dia tak tau kemana hala lagi ... oh pleaseeeeeeeeeeeeeeee .... itu bukan cara nak layan tetamu ok .. janji jam berapa .. siap jam berapa ... bayangkan perasaan aku ... dari jam 6 lebih sampai jam 8 lebih.. dok tunggu dia datang pick up aku??? ...sampai umah .. tuan umah tak sampai sampai agi ... hurghhhhh 9 lebih dah masa tu ....what the heck .. (memang tadi aku rasa nak balik je terus ... tapi sbb dah janji .. aku teruskan juga .. sabar ... sabar ..)

tak boleh nak gambarkan perasaan aku ... mix all ... marah .... geram .. penat ... lapar .. meluat ... nak muntah ijau pun ada ........... bukan dia tak tau aku ada kelas ..bukan dia tak tau aku penat giler babeng.... tapi sbb PERCAYA dengan cakap dia .. aku setuju.pegi laa kat umah dia ni ... for the first time .. badan busuk seharian bepeluh jgn nak cakap aaa .. tak tau nak gambarkan cemana gaya dah....

memula makan laaa .. nasik goreng sesenduk ... telo goreng sebijik...  aku dah pelik semacam ... ahhh... dah dia mula berteka teki 4 orang tu ... aku .... (sabar je laa .. terkena juga aku) ... rasa nak maki pun ada ... dah la cakap meleret ... udah tu dok perli perli aku lak tuuu .... cengitu ke cara ???sesungguhnya malam ini kesabaran aku ter uji ... sorry guys ... aku dah hilang rasa hormat pada korang berdua ... friendship aku bukan bernilai juta juta hengget ... bukan harta sedunia yg korang leh dapat .... ape pun ... cari rezeki tambahan tak salah .. asalkan kerja asas korang tak abaikan .... n please .... take note ... I DONT LIKE THIS TYPE OF BUSINES .... stay away ... (still piss off je rasa)

ok ah ... kalo dia ada PANTANG LARANG ..... aku ada PETUAAAAAAAA....

LAIN KALI ......................
1. PLAN ELOK ELOK .. TIMING N ALL THE SMALL THINGS ...
2. JANJI KENA TEPATI ....
3. JANGAN SESEKALI MENIPU ....
4. OH PLEASE .... MAKE SURE KEADAAN BAGUS .. BUKAN TERGESA GESA ...
5. PILIH LAA MASA YANG SESUWAI ... NENGOK LAAA KEADAAN ORANG TU DULU .. OK KE DIA .. PENAT KE? APE PROGRAM DIA ADA .... SEMUA TU PENTING ... EMOSI BEB ..
6. KALO DAH TAU NAK CAKAP PANJANG .. CARI MASA SESUWAI ... BUKAN SAMPAI KE TENGAH MALAM BUTA ... (AKU DAH LA TINGGAL JAUH BEB ... SIAP AKU PERLI SUH DIA HANTAR AKU BALIK) .. YE AH .. KALO JADI APE APE CEMANA?? BUKAN AKU SUSAH ???
7. MEKASIH AJE LAH .... AKU TAK SUKA MENDA ALAH MACAM NI N AKU TAK MINAT ...

NOW AKU RASA MACAM NAK MUNTAH HIJAU BILA INGAT PASAL NI ....NAK MARAH SANGAT .... !!!!



~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky