keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 11 Mac 2010

Jijah@KK

wah ... hari ini dalam sejarah ni ... dapat bersiaran dari Bangunan Tabung Haji di KK ... hehehe ..sblm ni jijah try guna hp .. tapi bila nak send ... hampes ... geramm tuuu ... penat je menaip dengan HP tu ... ape pun .. petang ni balik kl dah ... flight jam 6.30 ... tengah hari ni dah penggulungan ... petang nak gi pasar filipine ...cerita di sabah ni .. nanti balik jijah cerita ok ..sama gak ngan jalan jalan terjah korang nye blog ..sekian dulu ..banyak menda nak buat dulu ni .. dada didi duduuu ... taking care all n c u again

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

hans berkata...

hahhaa
bestnya

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky