keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 25 Mac 2010

Jijah@KK


semalam jijah sampai jam 9 > < laa kat kk ni ... flight delay kejap .. tah ape problem ... soo semalam ok je .. flight takde laa rasa gegar macam last week naik airA. kebetulan angin kuat lak time tu... soo sampai jam 9 lebih kat tabung haji ni .. terus masuk kelas ... bos kasik mukadimah ... kasik test ape semua ... sesi kasik barang kusus ... jam 11 lebih dekat jam 12 baru sudah ... huuu ...letis koo ...

mmm tadi pagi .. saja online pakai hp ni ... line takde .. pakai max .. kejap je putus putus .. alamak .. teruk sangat ke line nye? penat type bebanyak .... hampess ... langsung tak jadi ape ... frust ... frust ...  ari isnin aritu lagi parah .. ye ye oo jer ingat dah gaji .. nak la sambar satu broadband .. (sbb dah tau nak kena out station) ..soo tak pepasal lak rasa frust sesangat ... musnah harapan ... kena gelak free je ngan adik ipar aku tu ... hehehe .. ape daa ...



~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky