keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 22 Mac 2010

kalau hari-hari cenggini ...

Mmm ... kan jijah selalu sebut yg brother kat cafe selalu belanja sayur @ diskaun makan tengahari kat kedai dia tuu  ...  tadi masa jijah beli kacang kat kedai jajan kat sini ... brother tu datang beli okok ... hehehe .. alih alih dia suh minatchi tu kira sekali kacang yg jijah beli .. hehehe segan la pulakk .. asyik belanja je ...
Bro tu suit koo ... hitam manis ... kalo dia senyum .. rasa geli geli kat usus .. hahahah ...
orang dah belanja ... ambik je ... mekacih abg suit ;) ahaks (gataiiiii) huhuuu ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky