keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 21 Mac 2010

kelas memandu ....

hmmm still berkisar tentang kelas memandu ... aku ingat lagi .. aku pegi belajar kereta dengan 0 knowledge .. hahaha kosong @ sifar .. takot giler masa memula nak belajar tu .... yang cikgu memandu aku lak dengan selambe kodoks dan penuh keyakinan ... suh aku duk kat tempat memandu ....

dia pun ajar laa ape yang patut ... itu ini begitu begini ... soo petang itu .. aku pun pusng je la kat sekeliling dia nye track tu ... esok petang ... aku sampai je .. dia kasik kunci kete n suh aku round sesorang kat track ... alih alih .. masuk pusingan ke 2 .... dia stopkan kete aku n masuk .... dia cakap ... ok .. kite masuk jalan raya .. alamakk ... ketaq rasa kaki ... hahaha kejang je rasa ... mau nye tak ... baru 4 kali pusing trek je ... dah nak kena masuk jalan raya ... mmmm ... ikut je arahan ...

memula ok laa .. seminggu dua ... masuk dah minggu ke 3 ... cikgu pun naik letis kot ... bila aku bawak kete macam konfident jerr .. dia pun cakap .. ape kata ... kalau kite laju sikit .... tapi kalo dengan JPJ nanti jgn la bawak laju macam ni ... (ok jer .. lagipun dah ada lesen motor) taram je laa ...
masa tu aku memang ambik 2 lesen sekaligus ... B dan D ... (lesen b2 ada .. tapi takleh nak bawak kuda)... soo satu hari tu ... memang aku takmo belajar kete .. aku rasa letih sangat n sleepy .. soo lepas rond trek motor .... aku pun nak balik .. alih alih cikgu ajak aku round jalan raya ... alamakkk .... letisss ....
aku cakap kat cikgu .. aku letih n nak bawak motor je .. dia kata takpe laaa .. sekejap jer ... mmm .. teruskan la jugak .. walau rasa semacam jer...

hahahah on the way pegi ok lagik ... masa nak balik ... cikgu sedap je dah tertidur tepi aku .... hahahah aku lak mata dah stim bagai ... huhuuuuuuuu ..kata orang kampung .... kelip pahh ... kelip paahh ...@ terkebil kebil ... hahaha ... udahnye kete aku makin ke tepi ... terbabas masuk kat jalan tanah merah ... hahahah kasik gegar satu kete .. cikgu pun sedar ... aku lak cecepat betulkan laluan ... yg aku tak tahan tu ... cikgu siap tanya ... APASAL??? APASAL ??? ..gabra katak diaaa...... hehehe aku dengan selamba kodoks tipu ... terbabas sikit cikgu ... (hahahah takmo ngaku terlelap) .. heheheheh ... lepas tu dia tak ajar dah kat jalan raya ... selalu aku belajar ngan cikgu lain lak .....

 sooo ... ada gak part bukit ... adehhh ... letisss ... rasa macam tak bernafas aaa bila nak lepaskan bukit tu satu satu ... huh ... sampai cikgu pun ada cakap ... huuuuuuuuuuuuuhhhh ... susah jugak nak ajar bab bukit ni. aku rasa ... dia pun sama gak macam aku .. rasa macam tak bernafas nak kasik lepas bukit ... huhuu .... tapi aku ni cepat belajar ... soo takde laa ulang banyak kali sangat ... hehehe cian depa .. sabar je laa ngan aku kan ... ape pun .. saat saat itu memang sentiasa menyeronokkan buat aku ... ..



~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky