keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 1 Mac 2010

kemalasan melanda ..

malas betul kalau nak pack barang malam ni .takde mood pun yer ...
tapi kalau pack balik keje esok .. lagi penat.. malam buta lak nak terus ke sana ... takkan nak drive pagi selasa ke sana lak? .. huii jem jalan beb ... letisss ...
mmm ... esok lak .... separuh hari confirm kena pegi nengok tempat baru sebelah pagi nya .. jam 8 gerak .. ahh cemana nak settle ni .. buku banyak agi ... semua lom sempat gerak lagi .. Selasa & Rabu lak memang siang malam kat Batu ... argh .. satu agi kesah .. time time banyak menda ni laa memacam lak datang ... semua rushing .. lepas satu satu kes ...

study pun kelamkabut gak ... memacam nak kena buat ... semua nak kena submit ..

time ni la rasa nak sangat remote control ... nak stop semua kejap .. settle satu satu ... hahaha ada ke menda alah macam tu kat dunia ni ?? kalau ada ... aku lah manusia yang paling bahagia ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Amieynna Amin berkata...

mcm best je kalau ade remote..
agak2 da lambat.. stop kan masa jap..
hehehe

Jijahh @ f.k berkata...

heee sokong benoo cadangan tuu....

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky