keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 4 Mac 2010

Lunch ..

isk ... korang dah lunch ke ?? mamam ape arini??

arini jijah n jiran depan makan nasik ngan sup tulang ... sayur kobis cina kegemaran jijah .. and ais limau nak masam masam (lupe lagi aku saket perut .. nahas la ko jijah petang karang..geguling la ko lam stor tu sensorang.. hambikk kooo..)

hmm ... brader ni macam nak perli aku je punn ... hahah nengok mangkuk jiran depan ngan jijah .. hahaha tau la aku orang "besar-besar" hahhaa mangkuk tak perlu beso sangat ... hehehe leh buat steam muka sekali koo... arini nye makan .. 7 hengget ...

teringat masa makan mee kari kat lorong penjaja area Chow Kit ... sedap mee kari dia koo ... nanti karang sikit laa aku citer k ... jap agi jijah ada meeting bahagian (meeting agi .. tah bila aku nak siap key in nih??) ape pun .. dah siap sekotak beb ... hehehe 20 lagi kotak menanti ... huh ... mana dia orang yg kata nak menolong aritu?? bz ngan fesbook dia la tuu... cakap je lebey ...

tadi dia masuk gudang n tanya aku soalan paling mencabar ....

gILA fESBOOK >> AIKKK WAT APE DALAM NI SENSORANG???
AKU >>> SAJA JEEE SESUKA ..MEMAIN KAT DALAM NI SENSORANGG ...

lagi mau tanya kaaaa??? ingat aku takde keje nak menyorok sensorang lam gudang ni ke ??/ ... hmmmph ... sabo jerr aku ... hahaha tak pepasal dia dapat jawapan paling bernas ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

ina mail berkata...

mak memang tak tahan tengok sup tulang tu.peberet

joyahsport berkata...

waa...mriah sgguh lunch die...
terlioq la pulok den...

~0~ berkata...

wahhh...bestnye...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky