keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 1 Mac 2010

mc'dee


sampai rumah tadi... Sorang ummat takde.. Call... Depa kat bukit tinggi... Oh tidakk...
Kebetulan lak orang datang foging lagi... Serabut sehh.. Kerap sangat dah depa ni...
soo here i am at mc d.. Waisting my time n bersiaran dari hp ku yg tak berapa nak canggih ni...
At least i have something to eat ... Since morning... Air barley je aku telan... Tu pun dengan takde feeling... Bila gini ... Memang automatik perut aku kejang n dada aku kena serangan muscle cramp... Bukan menikyiksa diri...tapi lately cenggini le..

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky