keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 10 Mac 2010

mercun oh mercun ...

huuu ... citer pasal masa aku sekolah dulu lagik ok ...disebabkan kelas aku leh tahan bijak pandai ... kami buat block kelas kami ni macam kami yang punya .. ada satu ketika ..aku rasa dekat raya cina kot .. banyak mercun .. soo masa tu kan femes mercun yg ada tali ... bila kita letupkan tuu .. just tarik jer ..... sooo ada laa bebudak sengal lam kelas aku ni .... nak mendajal orang .... soo dia ikat antara pintu (bila orang tarik .. meletup laaa) ..

soo lepas dia ikat ... ingatkan bebudak yang masuk ... alih alih cikgu masuk daa ... sib baik dia takde heart attack ... hahahah nahas laa kami pada hari itu ....

kekadang dalam waktu belajar punn ...alih alih je ... KEBABOOOO .... hahahahah mau tak gugur jantung korang ??? .. hehehe .. sekolah aku memang penuh ngan bebudak gila gila ... i like ...windu ahhhh kat sekolah ....
windu kat dia ... lebih lebih lagi :(( ... waaaaaa sadiss

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

Herdoni Wahyono berkata...

Sangat menyenangkan bermain kembang api dan mercon. Paduan cahaya warna warni yang indah di langit malam dan suara letusan yang menggelegar. Di tempat kami di Jawa, bermain kembang api dan mercon hanya pada saat bulan puasa, hari raya dan tahun baru saja. Sangat mengesankan.

RMY-Abelitokjoro berkata...

salam dari bukit istana.. kenangan masa sekolah dulu memang menarik..di situ lah kita mengenali pelbagai ragam sahabat.. kita kenal cinta.. dan kita tau erti cita-cita dan menjadi nostalgia.. buat kita.. andainya dapat kita undur masa... best kan...

hans berkata...

hahahhaa....biasalah tu budak2 dlu kan

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky