keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 6 Mac 2010

Rambut ku ..part 2 .... lawak nye citer..

Kesah 1

Ini sambungan cerita tadi ok ... masa jijah di AS ... jijah memang kemana mana ngan lieyza banging .. soo one day .. kitorang pegi kat taman belakang n singgah la kat unisex saloon ... aku nak kerat rambut pendek sikit laa .. rasanya masa tu panjang sampai ke pinggang kot ... sooo aku potong layer .. yang lieyza ni lak rambut dia memang pendek memanjang ... soo dia cakap ngan nyonya tu ....

L >> nyaa ini style boleh potong ka ?? (sambil tunjuk megazine)
Nyonya >>> bolehh ... bolehhhh .....
L >>> yang ini (dia tunjuk gambo rambut panjang pulak ) ....
Nyonya >>> aiyaa .. bolehhh ... banyak boley ... pesen apa mau bikin ?? (nyonya ni sembang sambil kerat rambut aku) ... 
L >>> saya mau kerat rambut saya kasik panjang la nyaaa ... boleh kaa ??
nyonya >>> bolehh ...bolehh ... (dah tu dia diam blurrr) ...
L & aku >> gelak sakan ... gila koo .. mana ada orang potong rambut biar jadi panjang ??? extend ada aaa .. hahaha ...

nyonya tu dia paham ke tidak ... yang aku tau dia gelak lambat sket aa .. hehehe blurr dia ... tu aaa . cakap boley boley ... hahaha 


................................................................................

 kesah 2

mmm masa tinggal di kl .. tah cemana gila .. kami serumah 4 sekawan .. pegi jenjalan di sogo .. sblm balik kami singgah di farmasi .. kebetulan lak ada less bagi pewarna garnier .. soo yang ber 3 tu beria ia nak beli n warna rambut .. aku lak ... memang tak penah fikir nak kaler warna lain .. sbb aku tak suka .. soo .. aku masa tu memang fanatik ngan biru n pink .. hahah .. soo blue is my colour ... 

balik umah .. kami semua gotong royong ah buat memasing nye rambut ... hahah .. kelako lak masa tu ... rasa macam close sesangat ... aku sorang je kaler biru .. yg lelain perang kot .. sooo. aku nye biasa je .. kalo kena pancaran matahari baru nampak kebiruan tu ....
soo tak lama lepas tu aku pun berhijrah pindah balik kampung .. keje sana .. 

satu petang masa aku ngan ibu kat laman ... 

ibu >>> ko warna rambut ke amie??
aku >>> isk ..mana ada ...(sambil nengok rambut aku yg keperangan di bebayang mentari ...
ibu >>. iye ... nampak perang je tuuu
aku >> dengan selambe je jawab >>> tak lah .. memang dari kecik kaler macam ni laaa ....
ibu >> (memang dah ketawa tak bley tahan nyer) ... ehhh ...aku yang beranak kat ko .. aku tau lerr ... hahahha ...
aku >>> gelak sakan je ... 

 aku ngan ibu memang macam ni laa ... ada je laaa lawak nye ...



~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky