keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 24 Mac 2010

Rozana ....

tak tau laa ngape .. aku rasa special sangat lagu ni ... since dolu dolu .. sampai skang ... memang aku tak penah jemu dengan lagu ni .... ROZANA ....


Gadis idamanku
Hanya engkau yang satu
Hadirlah dalam mimpi mimpiku
Biar seribu
Biar ramai menganggu
Padaku engkaulah ratu
Sejak mula bertemu
Kau buat siangku, sedingin salju
Dan malam jadi hangat
Sehangat cintamu, kasihku
Rozana, kau gadis idamanku
Dua hati menjadi satu
Bila kita bertemu
Rozana, gadis idamanku
Bila kan sampainya waktu
Pasti kita bertemu dalam cinta
Rozana

..................................................
dulu aku ada kawan nama Rozana ... tapi lepas abis studi ... aku kemana .. dia kemana .. aku send kad rata .. tak penah dia balas ... aku hantar surat pun sama ... mmm maybe dia anggap aku kawan masa studi je ... hahaha ape pun .. dia geng paling kamcheng ngan aku masa kelas Programming ... yg lelain semua tak sama kelas ... few je bebudak kelas aku proceed n few fron senior class .. termasuk laa si rozana ni .. soo setiap kali kelas programming .. dia akan tunggu aku kat bilik laa .. baru g lab ....

hmmm .. i wonder why i keep thinking n remember her ...



~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky