keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 12 Mac 2010

Selamat Pagi Malaysia ....

mmm arini aku keje ...  letih lagi ... tapi keje banyak lagi nak kena settle .. korban sikit lah ... kalau tak terdesak .. mau je rasa pelok bantal golek sampai ke tengahari ... hehehe ...esok n lusa ada kelas .. musnah harapan nak rilek rilek bangun lambat ..atau berbaring bak patung budha di depan TV... mmmm

seperti biasa .. meja aku dah penuh dengan keje keje ... kekadang aku rasa macam aku sorang je keje kat unit ni..semua nak humban atas meja aku .. kekadang datang idea gila ... rasa macam aku nak buat keje slow macam siput babi jer aahh ... hahaha nengok cemana dia nanti .. panas pungkoq ke tidak .. asyik dia je rilek depan pc layan fesbuk ..  ... mau dia kena lazer lagi ngan aku sekali lagi kalo dia tanya soalan buduss tahap cipan tu ...

balik belah sini ... otak mula laa ingat kat dia ... adusss ... parah ...
pepagi ni ... dah layan pakwe orang nih ... ape kes?.. rajin la pulak dia sms aku ... rupanya dia tak jadi gi B ... plan lain lak .. huuu best gaknye keje cenggitu ekk .. leh pilih laa keje mana ko nak ... bila nak keje atau nak rilek takmo keje ... gaji kencang ... tapii .. satu yg aku perasan ... life sentiasa hectic ... tak macam kite .. slow n steady ... suka ke aku ngan life cenggitu?.... hectic aku suka laa .. tapi kalo bab takde happy life ... i dont like ahh ...

ok lah ... 2 b continued ... nak settle ape patut ... karang ada ceramah Dr. Masyitah .. mesti best tuu ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

hapie working..hehehehe

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky