keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 2 Mac 2010

serabutnye



Wahhh meja kuuu... Oh tidakk... Keserabutan kerja melanda... Tapi aku.. ibaratnye macam naik motor pasolaa... malas dan tidak produktif ... lagi dia beri tekanan .. lagi aku serabut dan aku slowkan lagi pergerakan aku ... hahaha ... selama ni pun dia tak kesah .. soo kali ini .. aku akan buat dia ibarat cacing kepanasan ... ape aku peduli kalau dia pun tak peduli ... hahaha ...
tapi aku buat keje gak la .. tak baik ko .. ngelat .. rezeki tu .. tak berkat nanti .. hiss ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

mrs.ecam berkata...

heeeeeeee kmas la dl jijah....xdek la nnti ko serabut nk wat koje...hee

Jijahh @ f.k berkata...

hehehe dah settle kemas dah ... jijah takleh buat keje kalo meja serabut ... otak serabut berselirat jadinya .. heheh

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky