keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 26 April 2010

lalok lak...

teringat malam sabtu lepas.jijah dapat sms dari kawan. Ajak pi survey dewan peperiksaan. Tah kenapa boleh lak lalok.
Otak ni fikir... Cemana aku nak pegi ni..? Aku dah la kat Miri... Then pikir balik... Isk.. Aku kan dah balik kat semenanjung. Ape daaa aku...
Hahah dah seminggu dok sana. Still rasa macam tak puas. Masih terasa macam aku di sana.
Atau mamai sbb ngantuk tahap dewa dewa atau masih tak puas berada di Sarawak? Mmm...
arini cuti. Konon nak studi. Ada 5 chapter je pun... Ape satu aku baca semua rasa macam sumbatt...
tak lekat kat otak. Baca.. Tapi otak menerawang entah kemana hala... Aku rasa macam tak ready lagi nak exam nih... cemana nak exam esok ni..??
~ It'S OnLy Me ~ weeee

2 ulasan:

AjEz ShiPPudEn berkata...

uhuhu tu laklok tahap gaban atas gaban kak jijah oi...
kak jgn lupa collect award kat blog saya..ngeh3..hope suke...

Jijahh @ f.k berkata...

mekacih ajezz ..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky