keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 2 April 2010

sabah ... 1

oo yeah ... jarang bukak lappy lately ... tambah lak kelmarin aku peksa .. lagi laa tak de mood n letis hari sebelumnya tu ... hmmm ...

seronok masa di KK ... bila laa dapat pegi lagi ekk ... tu gambar ramai ramai semua peserta ... aku kat belakang ... baju ijau ... hmm ... projek sulung di KK ... harap akan terus lancar program ni .. walau tanpa bimbingan puan ... n harapnya bos baru ni sama kencang macam puan ... kalo tidak ... aku la yg lemah segala urat saraf nampak gayanya .... nanti aku citer lagi bab seterusnya masa di KK ...

oo ye .. lupe nak explain .. kursus ni adalah kursus latihan kepada tenaga pengajar literasi fungsian .. iaitu kelas buta huruf ... kalo korang perasan citer P. Ramlee ... yg mengorat cikgu murni tu .. haaaaaaa .. tu la dia kelas buta huruf macam yg aku dok buat skang ni ... best ekk .. memacam ragam cikgu cikgi ni .. tu lom masuk anak murid dia .. memacam peel ada ... aku tukang gelak je laa .. kelako makcik makcik ni ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky