keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 14 April 2010

Sarap pagi ni ...


 harini .. sarapan tak tau nak mam ape .. soo lastly ambik lempeng ... mak aiii .. dah macam makan chewingum jer aku rasa ... kerazzz .... agaknye dia masak atas pan yg tak berapa nak panas .. soo kering lempeng tu jadinya ...
air lak ... order horlick panas (now rasa macam nak minum horlick je pulak) .... hahah biasa aku order ais jer memanjang .. tapi sbb batuk .. insaf laa sekejap ... akak tu siap leh gelakkan aku ... dia siap cakap ...
taukey : "Ehh ..betul ke ape yg aku dengar ni .... "
aku : hahaha insaf la kejap kak ... suara dah macam orang tertelan tongkol jagung nii ...
taukey : haha .. aku rasa macam nak berenang je kat tasik depan tu ...
aku : gelak je laaa .. sabo je laa ...
tetiba akak sebelah aku order ...
tak kenal sape : harini nak kopi aiss lahhhh
..................................................................
semalam masa order sup ..biasa utk lunch aku selalu order ... limau ais macam masam .... tapi semalam .... time order air ....

abg cute : air ??
aku : limauu ... masam masam kurang manis .... PANAS ...
abg cute : (tergelak kecik) .... panas ??
aku : iye ... insaf la kejap ... sambil sengih sengih ... (dalam hati .. sabo je brader ni .. gelakkan aku yerr)

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky