keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 30 Jun 2010

bos .... boss

 tabah lah hati ....
segalanya seakan dunia baru bagi dia ... tapi bila kita cakap .. dia kata dia penah buat itu ini ..memacam tauu  ...

suppose .. he should know better than me ... but now ... nampak macam terapung apung di udara .... ok .. kasik chance le dia studi n rancang balik ....

tapi yg buat aku penin .. kalo dia tanya banyak kali ... soalan dia tu membuatkan aku rasa macam aku ada buat salah ke ape ??? adoiii ... sabo jer ... udah nye aku nak larikan diri .. aku cakap le nanti aku check bebetul dulu ....
muahahaha ... hampes mu amie oiii ..... 



~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

alfa juliet berkata...

memang mcm2 kerenah bos kena layan...layan jelah

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky