keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 7 Jun 2010

Cameron Highland

 harini ada meeting kat Cameron Highland .... oo yeah .. nak pi sarap jap .... jam 8 karang dah nak gerak ....

heheh ada sesape nak kirim salam ke ape? nak kirim barang .. sila sertakan dengan wang belanja ... hahaha Jijah Muflis lagi bulan ni .....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

alfa juliet berkata...

bestnya meeting kat ch..sejuk je kan

hans berkata...

seumur hidup den tak penah pergi sana lagi sis

Jijahh @ f.k berkata...

alfa ... CH merupakan salah satu lokasi pilihan jijah untuk bekerja selain Sabah N Sarawak .... alangkah bagusnye kalau dapat kerja kat sana ...

Jijahh @ f.k berkata...

Hans ... takpe .. masih ada banyak masa .. nanti jijah post gambar K ..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky