keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 3 Jun 2010

cerita pompuan jer ...

 Oooo yeah .... kali ni jijah saja nak cerita bab pompuan nye hal gak la ... kali ni kes PAD @ tuala wanita ...
ingatkan zaman study dulu je cikgu-cikgu n penyelia asrama je yg suka membebel bab JANGAN BUANG PAD DALAM LOBANG TANDAS ..........
adoi .. aritu jijah nye turn lak membebel sensorang.... kes nye ... masuk je kat dalam tu ... nah kooooooo ... merah menyala lam mangkuk tu dengan benda alah tu terapung baek punyaaa ... haduuuuu ... loyaaaaa beb .. loyaaaaaaaaa ....
 adoii ...ada ke patut cenggitu??  minah sengal mana laa punya kerja tu ... buang lak lam mangkuk tandas .... aku lak naik segan ngan makcik cleaner tu ... sbb nye nak kata ada budak belasan tahun kat sini ??? mana mungkin .. semua dah kerja .. kira semua dah cerdik n dah besar panjang maaaaaaaaaa .... tapi masih ada gak yg sengal buang gak lam mangkuk tu ...
kang kalo sumbat ... korang gak susah ... padahal tong khas dah ada kat tepi tu ... pijak je .. ternganga laa tong tu ... sumbat je masuk dalam ... ape daa ...

kalo jaman aku study dulu .. siap dorang ugut nak perah limau laa .. bakar laa .. hahahah ... aku tak tau lak menda alah tu tuk buat ape .. tapi ... tu la dia ...

n another story yg menyeramkan masa aku sekolah ...ada satu masa tu .... student pernah nampak "menda alah tuu " sedang menjilat dan menghirup dengan rakusnya darah daripada pad yg penuh berkrim tu ... huuuuuuu ... mintak di jauhkan lerr .. mau pitam aku kot kalo nampak menda alah tu ... kena usik tu kira ok lagi laa (walau ketaq lutut aku ni haa)...nampak je macam berani .. penakot hampes)

... rasanya lama gak laa depa ni tak berani nak masuk tandas tu sensorang .. mesti cari peneman nye laah ... n time tu reda la sekejap daripada kes lobang tersumbat .... hehehe ...

satu agi masa aku dok berkawat kat sekolah menengah dulu .. tau je laa ngan bebudak pelbagai bangsa .. kalo melayu tu aku tau la depa cemana .. tapi bebudak lain tuu ... hehehe no komenn .. ops ...

sooo situ memang banyak gagak .. tah cemana aritu seko gagak ni leh bawak terbang menda alah tu n ter-DROP kat bebetul tepi barisan kitorang ... walawehhhhhhhhh ... lariiii lerrr ... geliiii .merah merah agi ..huu... tak senooh nye orang daaa ...
.....................................................................................
moral of the story .... buang le dalam tong yang di khaskan .. bungkus leklok lepas bersihkan ... bukan susah sangat pun .... sendiri mau ingat laaaaaaaaa ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

abang berkata...

tak tau nak cakap ..

abg suka warna merah menyala ..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky