keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 29 Jun 2010

contest-mata-menawan.html

 Ops .. sebelum landing di tilam yang empuk itu .. sekali jalan .. nengok kena T.A.G ... ops ... kali ni YUYU pulak yg ngeteg jijah .... ada Contest rupanya .. mekacih Yuyu ... ape pun akak wish good luck K ...



pheww .. here it goes ..................


nama contest ni contest mata menawan
syarat-syarat penyertaan :)

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com ...

done ....

2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
 sooo ..my pic for this contest .... (faten . kalau gambar separuh tak di kira ... sila info akak jijah K ... TQ)


storey sket pasal gambo ni : this pic was taken for free by paklah masa dia dok testing lampu baru for his camera .. i like this picture because ... i can c the eye colour is BROWN .. hmmm .... hebat camera mu paklah .. kaya sok hadiahkan camera tu tuk aku satu dehh ... heheheh ... tu je nak citer ...
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)

hadiah

pemenang mata menawan: * akan dapat 1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa..(fatin akan contact dgn pemenang kalau dia ada rabun fatin akan bagi dia contactlens yg ada power)
*akan dapat hadiah misteri yang boleh mencantikkan mata.

referral terbanyak: akan dapat hadiah misteri dari fatin.(hadiah yang boleh mencantikkan mata)


soooo ... ape lagi ?? 
kawan2 jom lah join contest ni.
 click je kat bawah ni ....


 soo .. jijah nak ajak depa ni join sekali .....

1. C.O.M.E.L
 2. VOICE OF HEART
3. SARA BABY
4. CHEQPPJOY
5. MAISARA
6. TIEWA
7. FIRUZ
8. JAIFIZAH
9. MEERA
10. EYZA

 GOOD LUCK ALLZ



~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

hazeleyed lady berkata...

Ass-salam
kiranya kita ada kesamaan dik...iris cHokelat.
Good day.

Jijahh @ f.k berkata...

hehehe ... coklat ... nice ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky