keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 27 Jun 2010

Demam berat ....

Pagi ni aku bangun dengan badan yang berpeluh ... nampak gaya macam dah nak baik demam ni ... ape pun .. kepala aku masih Ting Tong .... banyak sangat ke aku telan ubat malam tadi seh ?? .. ape pun .. harini malasnye rasa nak keluar ... tapi .... mm nengok la cemana ... nak cari makan ... nak cari makan ...

huuu ... nampak gaya .. aku akan keseorangan kat rumah ni .. seminggu tuuuu ... lama bangattt .... mau jadi macam orang bisu ... takde geng nak sembang ....

hiks cakap pasal orang bisuu  .. teringat kat mamat bisu semalam ... masa makan kat kedai mapley sensorang ... badan dia TOUGH@Sasa ... muka .. smart ... rambut .. tebas pendek abes ... hahah tak jemu mata memandang sehh ... ape pun ... masa makan semalam jadi tak berapa nak best .. sbbnye .. ada satu geng CREW futsal (nike) kat bus stand Klang dok usha baik nye ... asal aku nengok depa .. ada je mata depa pandang aku ... huuuu ilang selera nak layan mee mamak tauu ... tau la aku comell ... jgn la pandang masa aku nak makan ... hahahahha pahsannnn .... (cakap kat diri sendiri)

ape pun .. semalam memang laaaa satu hari yang bebetul menguji mental n fizikal ... nanti jijah storey ;) daaaa .. nak basuh baju jap

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky