keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 14 Jun 2010

F.R.I.E.N.D

susah nye hati aku bila kena buat keputusan cenggini ...
lagi susah bagi aku bila kena explain pada dia ..
of coz .. dia akan putar belit lagi ape aku cakap n stick ngan keputusan dia .....
still want me to give him chance n always n always have the same feelings inside ...
oh tidak ... jgn la memberatkan lagi otak aku ngan persoalan jiwa ni ... letisss ... letih sesangat ... dah la dengan mamat sengal yg tak pernah berenti mengganggu aku ... ni tambah lagi sorang ... oh tidakkk ... aku bukan perosak jiwa manusia .. aku bukan juga suka memainkan perasaan orang ok ... tapi kalo dah orang suka kat aku .. ape aku nak buat ?? ... takkan semua perlu aku turuti ?? ...

kekadang terfikir ... alangkah bagusnye macam 4-5 thn yg lepas ...
feel free n bebas dari segala penyakit jiwa ...
tak perlu fikir soal hati .. tak pelu jaga perasaan orang lain ..
tak perlu fikir tentang dia..  n tak rasa memerlukan seseorang juga ....
oo yeah ... masa tu memang kuat betul ... langsung takde perasaan kacau bilau cenggini ....

aku rasa ... menjaga diri sendiri adalah prioriti utama aku ...
soal hati dia .... of coz .. masih ramai sayang kan dia ... family dia .. anak dia ... wife dia ...
soo ... aku takmo jadi parasit dalam situasi ini ...
bila dia tanya tadi  ... do u know how it feels ? want more times to think abt it?
oh please ....
sorry .... i had enough ... i just want to b your friend ... just F.R.I.E.N.D
in the end ... this is what he say ... U always have special place in my heart .....
oh tidakkkkkkkk ... jangan la tambah sorang lagi mamat sengal lam idop aku ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky