keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 2 Jun 2010

humang aii mail aku ...

 mak aiii ... banyak giler dah mail aku lam in box ni .. tah bila tahun aku nak membacanya .. hehehe sib baik takde butang EMPTY tu .... kalo idak gamaknye lama dah ... nak suruh stop hantar .. kang majuk lak depa ni .. kang langsung empty ... lucky banyak yg sama je mail nye .. soo aku nengok n agak sama je tajuk .. terus tekan DELETE  ler ... heheheh ...

MEKACIH KAWAN KAWAN .... 




~ It'S OnLy Me ~



weeee

4 ulasan:

hans berkata...

berapa tahun xbuka email ni?
hahaha

Jijahh @ f.k berkata...

3 tahun nye hans .. hehehe my bad .. ahaks

alfa juliet berkata...

aku pun dah lama tak bukak email...ntah berapa ribu plak..haha

Jijahh @ f.k berkata...

hahaha ... welkam to the club Alfa .. heheheh ..

serius aa .. nak bukak mail takde masa .. tapi bukak BLOG .. (WAJIB!!!)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky