keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 28 Jun 2010

Jangan Notty-notty tau ... Part 1

 Well .. kisah ni berlaku masa aku on the way ke Bandar K ... soo .. macam biasa .. each time aku naik bas ke sana jer .. memacam laa aku nampak ... dulu aku nampak bebudak dua orang dok berendek lam bas .. kali ni skandle la pulakkk ....

bagai di takdirkan .. aku naik bas tepat jam 8 malam ... soo .. memula aku naik ... terus aku duduk depan sekali belakang driver ... then aku rasa tak selesa sangat ... sbbnye budak lelaki sebelah aku tu dok kuar angin jerr ... uuukkk ... aaaakk ... brppp ... tak henti henti sehh .. then aku leh dengar dia bercakap sensorang .. tapi takde la dengar terang sangat ape dia cakap ... just mumbling tanpa butiran yg jelas .... soo aku rasa tak best ... pandang kiri .. dak pompuan belah kiri aku lak .. move to seat dekat tingkap .. doo elok je dia pandang aku ... aku pun tunjuk isyarat nak duk belah dia .. n dia pun senyum n angguk ....

sooo sweet ... dia menyapa aku dengan suara dia yang halus dan manja tu ... siap tanya aku nak g mana? .. tanya aku keje mana? .. tinggal mana? ... dah kawen ke belum? ... asal mana? .... elok bas jalan je? ... dia lambai ke luar bas ... n cakap kat aku >>> SUAMI SAYA .... 

hmmm .. dia lak citer laa dia bisnes buat T. Import ... dah kawen anak ada dua orang ... umo 23 .. asal Pasir Mas Kelate .. tapi menetap di Bandar K ... bla bla bla ....

Owhhhh .... aku just senyum n mengangguk je la ...

tak lama lepas tu .. Hp dia mula berbunyi ... owh ok ... masa yg sesuwai untuk aku berpeluk tubuh n tidooo .. tapi keadaan dalam bas yg senyap sunyi......

tapii ........ 2 B Continued ....

~ It'S OnLy Me ~

weeee

1 ulasan:

alfa juliet berkata...

dlm bas pun sy malas nak layan org borak..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky