keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 28 Jun 2010

Jijah @ TRANSFORMER ... Tulang bahu ku tercabut lagi ...

huuu mesti ada yg tertanya tanya .. apasal lak jijah tercabut bahu tu? ... mmm memang pun ... dah lama jijah ada problem ni ..since sekolah menengah... n sampai sekarang ... i dont have the nerve to c a Dr. for proper treatment...
kes nyerr..
one day jijah ronda ronda naik motor ngan paklah ... tah cemana langgar lubang n motor yg jijah naik tu terjatuh ... sedang elok lak tangan kiri terhimpit bawah badan (abdoment) .. n paklah lak jatuh atas jijah .. soo hasilnya .... tulang bahu terkehel .. memang langsung takleh gerak ... langsung takde rasa ape ape tangan belah kiri tu ... sooo memang pergerakan terbatas ... n malam nye masa jijah nak ambik barang dalam kabinet atas ... POP ... tulang tu masuk balik ... adoiiiiiiiiiiiiiiiii .... sakit beb ... sakit gilerrrr ... nangish aku kat dapo tu .... kalau masa tulang tu tercabut ... kalau pegang kat bahu tu ... KOSONG ... takde tulang ... siap ada lekuk lagi ...
sooo memang dah lama sangat jijah tak kena joint dislocation ni .. memang sentiasa berhati-hati n berhati-hati sbb takmo kena lagi ... tapi tu laa .. tah cemana ralit lak masa kuar tu ... alih alih ambik koo .. salah gerak sikit je ... tercabut sendi ... ape lagi ... nak nangis .. malu sbb depan member ... ye tak ye .. gelak sambil mengaduh kesakitan ... haha tipu ah ... nangish gak sikit :"> ... sakit sehhh :( ...

member jijah lak ... cuakkk ... masa dia pegang bahu jijah ... dia pun cakap .. nak buat cemana ni .. tak tau nak nolong .... aku nak jawab pun tak bley tahan ... dok gelak kesakitan je ... sementara nak tunggu dia masuk semula ... ada la kot dalam 5 minit ....

tapi ayat yang aku tak tahan tu dia leh cakap cenggini >>>> ohhh tak sangka lak amie ni TRANSFORMER rupanya ....

ko bayangkan cemana aku masa tu .. ngan bahu sakit ... nak gelak pasal transformer lagik ... cesss ... tapi bagus gak dia buat gitu ... sekurangnye aku ketawa walau kesakitan yg amat .. n tangkap leles gak at the same time ....
now ... masih ada sakit lagi la kat bahu tu ... tapi tangan gerak ok dah .. cuma bahagian sendi je terasa sakit .. mmm maybe kecederaaan otot kat sekeliling tu la kot... ...

hmmm masa dislocation tuu ... sempat lagi kena basuh ngan dia ... pit pot pit pot kena bebel .. apasal tak g berubat kampung ke ... tak g sepital ke .... pit pot pit pot dok biar je ... kang kena lagi bla bla blaaa.... kena bebel ... hahahahaha sakit bahu lagi ... tinger sakit kena bebel lagi ... hehehehe padan muka ko jijah wehh ....

2 B continued ...part 2


~ It'S OnLy Me ~
 weeee

4 ulasan:

Mama Hanim berkata...

oohhh..mesti sakit tu kan.. ada gak kakak my pren cmtu.. siap dpt MC 3 bulan..

take care ok..

yusuf mujahidin ™ berkata...

salam

moga cepat sembuh!!!

Amieynna Amin berkata...

salam..
cian nye die..
mmg xleh nak wat pape eh?

take care k..

Jijahh @ f.k berkata...

thanks all ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky